Hall


Den  fantastiska hallen!

Vardagsrum





Vi börjar få ordning så smått. Så här ser vardagsrummet ut just nu, håller på och letar efter någon bild att sätta upp på väggen bara.

På stan!


Lördagen spenderade vi som de storstadsmänniskor vi är inne i city! Det var vårkänslor i luften, jag shoppade böcker på bokrean och som den mode-fashionist Rikard är kunde han inte motstå att fylla ut sin garderob med några nya fynd! (kolla in servitören bakom mig på bild nummer tre!)


Månadens böcker

...okej, inte den här månadens, men januari-månads böcker som jag läste:


Per-Anders Fogelströms bok Stad i världen som är den sista av fem i hans stadsserie om Stockholm som sträcker sig från 1860-1968. Har läst böckerna en och en under några år. Fantastiskt fin serie, speciellt kul att läsa när jag bodde i Stockholm. Sista boken var bra, men inte den bästa i serien. Boken från +++.


Cecilia Samartins bok Drömhjärta har inte kommit ut ännu, men jag fick den för att recensera i senaste numret av Vagabond. Fantastiskt bok som jag verkligen gillade! Utspelar sig bland annat på Kuba under revolutionen. Kul att läsa romaner som utspelar sig i en hitsorisk händelse, min favorit-genre! Det enda som ned boken något var slutet. Boken får ++++. 


Jesper Hours bok I väntan på talibanerna är en spännande reportage-bok från Afghanistan. Bra skriven och lättläst, gav mycket förståelse till kulturen i landet. Boken får +++.

Nytt

Förresten jobbar jag numera som webbinformatör på Folktandvården. För den som inte visste!

Badminton





... och så hann jag med att spela lite badminton med "Badminton-familjen", med varierade resultat för oss alla...

Vincent 1 år





Har också firat finaste Vincent som fyllde hela 1 år, stor kille nu!
HÄR såg han ut för ungefär ett år sedan

Kissen




I helgen for jag till hemtrakterna och bekantade mig med Aidas sambo nummer två: Kissen!

Hej och välkommen till Göteborg!





På begäran kommer äntligen ett inlägg från mitt nya liv i Göteborg! Redan andra veckan provade vi på Göteborgs senaste stolthet: Hjulet! En hisnande upplevelse, må vi säga!

Tack å Adjö


Tack för ett fantastisk år tillsammans med er! Världens bästa jobb!


Har faktiskt haft väldigt roligt på jobbet, även om det kanske inte ser ut så här...=)



RSS 2.0