Nytt nummer!


Imorgon får ni springa och köpa nya numret av sveriges bästa resetidning!

Dålig TV-tittare

Ringde Kalle Moraeus nyss för att stämma eventuell foto/intervjuträff i helgen i Dalarna. Fick till svar på klingande dalmål:

- Alltså vet du ingenting! Jag är ju i final i körslaget och måste åka och vinna den!

Hm, kanske måste börja titta på TV igen.


(by the way så skrattade han sen och erbjöd en träff senare i Stockholm, så tror inte han blev så arg)

The Lion King - London

Var som tidigare sagt och såg helt underbara Lejonkungen som musikal i London. Andra gången för mig, såg den i New York med mamma för två år sedan. Här två scener från den i tv-format!




Känd på TV


06:55.

Strandade i London, dag 6


Ja. Finns inte så mycket att berätta. Vi är fortfarande bokade på Ryanairs flyg imorgonkväll 18:15. Och tro det eller ej så ser det ut att bli en ljusning i flygtrafiken. Stansted har öppnat, och Skavsta öppnar i eftermiddag. Låt det bara hålla i sig tills imorgon!

Vi fördriver dagarna på hotellet för det mesta. Jag försöker jobba lite. Rikard läser. Sen blir det lunch ute. Igår åkte vi till och med in till Piccadilly Circus och shoppade lite till... måste ju fördriva tiden med något....=)

Strandade i London, dag 4





Vår vistelse i London är nu förlängd till tidigast torsdag kväll.

Igår tog vi det hela med ro igen. Det var vår i London och vi gick utan jackor ett tag! Först shoppade vi lite på Brick Lane, sedan en båttur på Themsen och av en slump fastnade vi i Greenwich. Så nu har vi stått på den där tidslinjen också. Rikard hittade en buss som han tänkte köra oss till Sverige med också. Men tyvärr var den högerstyrd, så vi vågade inte chansa.

Sol i London!

Efter ett par dagar av osäkerhet har vi nu i alla fall lyckats boka om våra biljetter till nästa tidigaste Ryanair flyg, på onsdag morgon. Vi har också bytt till ett billigare hotell, med hotellfrukost, i Notting Hill.

Så, nu har vi accepterat läget och säger som på musikalen igår Hakuna Matata! Idag har vi njutit av första dan med riktigt härligt vårväder och strålande sol! Gick genom Hyde Park utan jacka, låg i gräset och åt glass. Efter det stressade vi igenom Primark för rena kläder, Englands svar på Ullared fast bara kläder.
Ikväll blir det middag på nån trevlig pub. Inte går det nån nöd på oss inte!
Sol från nya hotellfönstret!

Volcanic ash cloud shuts all airports


Fast i London

Den här Londonresan drar ut på tiden. Askan ligger tydligen tät uppe i himlen och vårt flyg hem ikväll är inställt. Blir kvar på obestämd framtid...
Gårdagens tur i Notting Hill




Magisk kväll på Royal Albert Hall


Allt var magiskt bra igår kväll. Lokalen var gudomligt vacker och stor, Helen Sjöholm sjöng gåshudsbra, Björn & Benny satt i publiken och välkomnades med stående ovationer och i pausen såg vi Carl Bildt med fru!


Jag, Rikard och Benny Andersson som tackar för applåder.



Om gårdagens konsertbesök var mitt förslag och idé kanske ni kan gissa vem som ska ta med mig till Science Museum idag! =)


Still in London, yes we are


Hit ska vi snart på konsert och se Kristina från Duvemåla med Helen Sjöholm!


London Baby!





Min duktiga fotograf har kommit på besök för att underhåll, roa och fotografera mig! =)

Solnedgång över Docklands


Brick Lane


London calling!

Har anlänt till London nu!




Boken Silver i folkmusik


I höst kommer jag ut med min alldeles egna bok, på riktigt, med ett riktig bokförlag. Hur häftigt som helst! =) Läs mer HÄR!

Snö i Hornstull


Imorse vaknade jag för första gången i nya lägenheten och sa:
- En frukost på balkongen kanske?
Sekunden efter visades den här synen från min balkong... så... kanske inte...

Gabi & Vincent


Hälsade på dessa godingar i helgen!

Viby & Tysslingen


RSS 2.0