Ida tillbaka i Götet!


Vi är så glada att bästaste Ida som varit i Peru alldeles för länge äntligen är tillbaka i Götet!

En vanlig fredag


Jobb. Mathandling. Räkmacka. Pussla!

Regnig måndag

I måndags, som var en regnig och gråmulen dag, åkte vi efter jobbet till Guldhedens vattentorn. Längst upp i toppen med panoramavy över staden var det som att stiga in i mormor och morfars sommarstuga. Här serverades det pytt i panna med extra allt, det fanns gamla spel att fördriva tiden med och inredningen hade stått orörd sedan 80-talet.

Joplin 2006


Jag anno 2006 på Joplins universitet



År 2006 åkte jag tillsammans med några klasskamrater från fotolinjen på Mullsjö Folkhögskola till Joplin i Missouri i USA. Där läste vi lite grafisk design på universitetet, men främst försökte vi uppleva den amerikanska kulturen. Vi handlade på Wall Mart, åt sötpotatis och stora stekar på vägkrogar, red häst med en indian, gick på rodeo, besökte världens största grävskopa (vart annars i i usa skulle den finnas). Vi hoppades också på att få se någon tornado eftersom området drabbas av dem ibland. Det gjorde vi inte, och tur var det. I veckan drabbade Joplin extremt av en tornado som dödade minst 100 personer, skadade 75 procent av staden och ödelade 10 procent. Helt ofattbart!

Ny klocka!




Fint besök!




I helgen hade jag fin-fint besök från Närke! Vi lämnade storstaden och drog ut i skärgården på Styrsö och hade det gött!

17 maj



Den 17 maj gjorde jag min "musikkårsmarsch-debut". Det gick riktigt bra om jag får säga det själv, jag marscherade för det oftast i takt, spelade rätt toner och gjorde halt när det beordrades. Allt detta går att se i ovanstående film där jag går i andra ledet längst ut till vänster!


Årets bästa Eurovision-låt!


Och så tittade vi självklart på Eurovision. Min absoluta favorit, Schweiz, fick sämst poäng av alla och hamnade sist. Så frågan är om det är jag, eller Europa, som saknar musiksmak.

Helg med Petterssons




Har haft en fantastisk helg med familjen som var på besök! Besökte Röda Sten, Stigbergstorget, Masthuggskyrkan, Liseberg och det stora hjulet!

Grattis!


Vi säger stort grattis till Rikard som för första gången passerat den magiska 300-gränsen i Yatzy!

Nytt på hemsidan

Har snickrat ihop en nya framsida till min hemsida!

Härliga söndag


Tog Älvsnabben från vår ö till fastlandet.


Cyklade till Slottskogen där vi tittade på alla djuren och tog en glass. Cyklade hem över Älvsborgsbron. Väl hemma väntade en härlig storstädning!

Min nya fina röda cykel!


Från paket till färdig cykel på 48 sekunder!

Fotograf


Spännande sätt att jobba på!

Kroatien









 

I senaste numret kan ni se bilder från min Kroatien-resa! Rekommenderar verkligen halvön Istrien i norra Kroatien. Inte fullt så mycket turister som i södra och otroligt vacker natur och små städer längs kustremsan. Fler bilder kan ni se HÄR!


Valborg


Denna kylslagna men fina Valborg firade jag med detta trevliga gäng i Stockholm!


Vi vinkade åt kungen och hans familj. Besökte Drottningholm. Solade på en brygga i Kaggeholm. Matade får i Stora Skuggan.

En vanlig torsdag


Tillbaka i vardagen. På jobb. Hem från jobb. Slapp vid datorerna.

Paris dag 4


Så här glad belv jag när jag fick äta crepes vid kanalen Saint Martin!


Eifelltornet och fin middag i Montmarte sista kvällen.

RSS 2.0