En tisdag

 

Chess

Det är en riktig musikalhöst, för ungefär en månad sedan var jag och en kollega och såg Chess på GöteborgsOperan, även den fantastiskt bra!

Jesus Christ Superstar

Här några klipp från musikalen vi såg i helgen!

Veckan som gått

 
 
 
 
En höstig arbetsvecka. Värmefläkten får värme upp kyligt kontor. Övar flöjt om kvällarna inför tisdagarnas orksterrep. Hann även med ett jobbuppdrag i Borås, kul med resor i jobbet! =)  

 
fredags åkte vi tåg till Stockholm. Började läsa nya boken "Morgon i Jenin", i Skövde hoppade Ida på och roade oss ända fram till Stockholm. På placa Sturegränd bjöds det på julmust, kändes lite olagligt att dricka redan den 26 oktober, men vad gör man inte när det bjuds! =)

 

Rikard gick upp tidigt i lördags men Lukas (hunden) tog hans plats och vi fann varandra i intresset för att ta långa sovmornar. Men, till slut tog vi oss upp och gick på höstkrispig promenad med Birgitta. Sen for jag och Rikard in till stan där vi mötte upp Beatrice och Markus för en asiatisk lunch med den gamla klassikern friterad banan med glass. Vi fortsatte med en promenad genom Stockholm och anslöt oss till vårt nästa middagsgäng, familjen Karlsson. Vi mumsade fantastisk pizza i gamla stan. Kvällen avslutade på Göta Lejon med Ida och Frida där vi såg Jesus Christ Superstar med Ola Salo i huvudrollen, mycket bra!

   
I söndags upprepade Lukas och jag vår sovmorgon innan jag och Rikard klev upp i ett frostigt Stockholm och tog tåget hem till Göteborg.

Jag & Lukas

 En till bild på mig och Lukas från i helgen. Morgonmys framför brasan!

Höst höst igen!


 
 

Höst i Göteborg

 

Lika som bär?

Var inne på studer.nu och vem fick jag syn på där om inte RIKARD! Det dröjde inte länge innnan Rikard själv tyckte och jag också var avbildad... men det är jag inte lika säker på...!



Ser ni några llikheter med bilden ovan?
 

Brunch, födelsedag och häng

I helgen var jag hemma för att fira Josefin som fyllde 27 år!


Vi började med en engelsk brunch.


Sen gick vi hem till Gabi och Vincent där vi roade oss med dagens moderna teknik.


Otroligt men sant så blev vi till slut hungriga igen och gick ut för att köpa hem vietnamesisk hämtmat.

 
 
 

Ny tavla

 
I Paris köpte jag en gammal plansch vid boklådorna längs Seine. Nu har vi hittat en passande och ram, och spikat upp den i köket!
Alldeles precis bakom Frida och Ida, där kommer tavlan från!
 

En måndag

Frukost i lägenheten. På väg i tunnelbanan. Buss till flyget. På flygplatsen.

 
  
På flygplats. Ombord. I väntan på bussen i Skavsta.

Tåg mot Göteborg. Frida på tåget. Home sweet home!
 
 
 

RSS 2.0