Mot Cusco

Vi har nu kopt bussbiljetter till Cusco, for sakerhetsskull med ett av de dyrare bussbolagen. 24 timmar tar farden och da bjuds det pa frukost, lunch och middag. Vi aker senare i eftermiddag.

Igar firade vi nyarsafton forst pa fin restaurang dar vi at pizza. Sen akte vi till en utsiktsplats vid havet fullt av gringos "utlanningar". Dar at vi efterratt, cheescake med jordgubbar, mums! Sen tittade vi pa fyrverkerierna som los upp hmlen over havet och Lima, vackert! Sen tog vi taxi hem och stupade i sang.

Lima ar fororigt en stor stad och vi akte sjukt mycket taxi igar. Ovarallt syn stora konformade julgranar, kruobbor med dockor i naturlig storlek och tomar. Nyarsafton firades i fargen gult som betyder lycka till, gula hattar, glasogon, halsband och utkladningar.

I Cusco blir vi nog kvar ett tag, vi ska acklamitasera oss till hojden, sen ska kanske Ida och David ska vandra upp medan jag och Frida sitter vantar och tar bussen upp senare. Sa vi kanske blir borta en vecka innan vi aker tillbaka till Lima och sedan 14 timmar buss till Piura, Chulucanas.

Innan bussen gar idag ska vi troligtvis aka till en stor marknad och jag och Frida ska fa shoppa loss lite.


Frida och vart boende forsta natten i Lima. En av alla de krubbor i Lima som finns utplacerade overallt. Placa de Armas i Lima.

Kommentarer
Postat av: Björn

Min bror hade gjort cheesecake med chokladströssel och daimbotten till nyår. Det var fruktansvärt gott! Nu vill jag se bilder från det vackra landet i väst!

2009-01-02 @ 11:10:27
URL: http://bjornshippablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0