I Peru!

Frida och Sara har an´nt till Peru!

Flygresan till New York gick fin fint med filmer som Mamma Mia p` underh`llningen. Sen uppstod dock lite problem. N´sta flyg var inst´llt men ersattes med ett direktflyg till Lima lite senare fast d`fr`n JFK flygplats. Vi fick oss en vansinnig taxif´rd p` en timma genom New Yorks alla stadsdelar. Till v`r  f´rtjusning fick vi se Manhattan skyline flera g`nger!

Pa nya flygplatnse sl´ppte chauf´rren av oss fel och vi fick ta t`g till r´tt terminal. Och v´l d´r sa de att vi kanske inte alls fick plats p` flyget, det visade sig en timma innan av´rd. Efter vansinnigt tr´tta och snurriga tv`timmar pa MacDonalds och en stensoffa fick vi ´ntligen beskedet att vi fick plats.Ombord p` planet somnade jag omedelbart och missade till och med lyftet, jag m´rkte det inte ens.

Framme och n`got piggare mótte Ida och David (som ´r svensk och inte amerikan upp oss). Vi `kte taxi genom Lima till vandrarhemmet . Jag och Frida satt med gapande munnar och tittade pa all trafik, f´rgglada hus och detta nya exotiska land. Vi bor p`ett gulligt litet vandrarhem i smeten av Lima, men med en liten tr´dg`rd och uteterass d´r vi `t frukost. Sen gick vi till Supermarket och inhandlade dricka, Inka-kola, godis och frukt. Det ´r alldeles lagom varmt, cirka 20 -25 grader och sol. Innan vi ska in till stan och tursita och fira ny`rsafton ska vi vila oss, jag har sovit, Frida sover fortfarande p`rummet (f´rv`nande va =)

N´r vi `ker vidare till Macchu Picchu ´r os´kert, vi ska kolla bussbiljetter inne i Lima idag.

GOTT NYTT AR TILL ER ALLA!!!

Kommentarer
Postat av: Björn

Gott nytt år! Frida sover alltid...

2009-01-02 @ 11:09:11
URL: http://bjornshippablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0